Malzemeler;
Öncelikle yumurtayı çırpma teli ile çırpıyoruz. Süt, tam buğday unu, kabartma tozu , vanilyamızı ve kakaoyu ilave ederek karıştırıyoruz
Tavamızı çok az miktarda zeytinyağı ile yağlayarak yağın eşit miktarda dağılmasını sağlıyoruz. Hamurumuzdan parçalar alarak ısınmış tavaya döküyoruz. Üzeri göz göz olmaya başlayınca dikkatlice çeviriyoruz. Her iki tarafı da pişen pankekleri tabağımıza alarak dilediğiniz meyvelerle süsleyip bitter çikolatayı benmari usulü eritip üzerine öğütülmüş antep fıstığı dökerek servis edebilir veya şekersiz fıstık ezmesi + yoğurt ikilisiyle servis edebilirsiniz.
© 2025 Gizem Kahraman | Tüm Hakları Saklıdır.
Serbay// Dijital Reklam Ajansı